Den bästa mamman -21 Chokladbitar

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

189,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

Vare sig det är mors dag eller om du bara vill berätta för din mamma att hon faktiskt är den bästa i hela världen så är det här det perfekta sättet att berätta det på!

Vare sig det är mors dag eller om du bara vill berätta för din mamma att hon faktiskt är den bästa i hela världen så är det här det perfekta sättet att berätta det på!

Skicka din kära mamma ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis på morsdag” är bokstaverad på 21 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Önska din mor en underbar dag genom att skicka en choklad present, en perfekt present för en dag som är till för att firas med familjen. Presenten kan hon med nöje avnjuta själv eller dela med nära och kära.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt för att fira högtider och speciella stunder.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill fira eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du uppvakta någon eller bara visa hur mycket du uppskattar en eller flera personer så är vår choklad med namn en rolig och smakfull gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.

Recensioner