Evighetsros -Ros som står sig länge (27.5 cm)

139,00 kr
SKU
rod-rose-mini
Om du vill ge någon en eller flera vackra, röda rosor så har du hittat rätt. Denna ros har den minsta skälken vilket gör den perfekt att använda i mindre buketter eller i vas. Dess storlek gör även att den passar utmärkt för mindre blomarrangemang. Det är dessutom en ros som bevaras på ett speciellt sätt, den håller därför i månader ibland år. Den här speciella presenten är perfekt för att lägga till en vacker detalj i kontoret där du arbetar, eller visa någon att du älskar denne. Du ger dina arbetskollegor eller klienter en mycket trevlig miljö att besöka med hjälp av den vackra, röda rosen. Du visar hur långvarig er kärlek är med en ros som håller längre än alla andra.

Det här är en gåva som passar alla tillfällen. För att förgylla din kärastes dag, för att göra arbetsmiljön trevligare eller när du bara vill visa någon att du uppskattar och tycker om den personen.

Familj, vänner och kärlekspartners, alla uppskattar gåvan av röda rosor.

Rosorna är 100% Naturliga och arbetsprocessen är miljövänlig.

Rosorna odlas och plockas när de är som allra vackrast, de går sedan igenom bevaringsprocessen som gör att de bibehåller sin naturliga skönhet i flera månader, ibland år. Denna speciella blomma är ger sin omgivning all skönhet utan att be om något i gengäld, varken vatten eller solljus.

En evighetsros ser ut och känns som en nyplockad ros med en livslängd upp till minst 2 år.


Viktigt att tänka på vid hantering av rosen :

  • Vattna inte evighetsrosorna.
  • Undvik direkt solljus och fukt.

 

Bevarade Blommor