Jag älskar dig på Arabiska (till man)

179,00 kr
SKU
choklad-87
Spelar det någon roll vilket språk man använer egentligen? Kärlekens språk är ju känt för att vara internationellt. Vilket språk du än väljer så är det alltid tanken som räknas. Hos oss kan du beställa en chokladpresent till din pojkvän med meddelandet "Jag älskar dig" på olika språk, till exempel "Ana Behibak", som betyder "Jag älskar dig" på arabiska. I den globaliserade värld som vi lever i idag så är möjligheten ganska stor att du har träffat någon som pratar ett annat språk. Då är det en perfekt present att skicka till den du älskar på hans eget språk! Vad imponerade, och glada de skulle bli av denna söta omtanke.

Spelar det någon roll vilket språk man använer egentligen? Kärlekens språk är ju känt för att vara internationellt. Vilket språk du än väljer så är det alltid tanken som räknas. Hos oss kan du beställa en chokladpresent till din pojkvän med meddelandet "Jag älskar dig" på olika språk, till exempel "Ana Behibak", som betyder "Jag älskar dig" på arabiska.

I den globaliserade värld som vi lever i idag så är möjligheten ganska stor att du har träffat någon som pratar ett annat språk. Då är det en perfekt present att skicka till den du älskar på hans eget språk! Vad imponerade, och glada de skulle bli av denna söta omtanke.

En kärlekspresent som är som gjord för honom eller henne!

Vår choklad stödjer även hållbar kokaoodling och är av bästa belgiska kvalité.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt för att fira högtider eller speciella stunder.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill uppvakta eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du uppvakta någon eller berätta hur mycket du älskar personen så är denna choklad med kärleksförklaring en rolig och mycket smakfull gåva att ge bort.

Gör ett personligt meddelande i choklad. Med tecken, siffror, skiljetecken och symboler, tillverkade av mjölkchoklad, kan du göra din egen text. Dessa block är tillverkade av ett lager av mjölk och vit choklad med en bild.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.