Det blir bättre - 20 Chokladbitar

209,00 kr
SKU
choklad-24
Känner du någon som behöver uppmuntras? Som kanske har varit med om en väldigt tragisk händelse och känner sig deprimerad. Visa att du tänker på henne eller honom med en smaklig gåva. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här gåvan där texten ”Det blir bättre” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Känner du någon som behöver uppmuntras? Som kanske har varit med om en väldigt tragisk händelse och känner sig deprimerad. Visa att du tänker på henne eller honom med en smaklig present

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här gåvan där texten ”Det blir bättre” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Ibland när någon flyttat iväg eller kanske har åkt på någon sjukdom så kan det bli ensamt och lite nedstämt. De kanske har förlorat någon som står de nära och behöver veta att de trots allt inte är ensamma här i världen. Uppmuntra någon och låt de veta att du finns där med en chokladpresent.

Den goda smaken och att få veta att någon finns där för de kan göra under.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som kan få ledsna hjärtan bli gladare. Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka en trösthälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka en trösthälsning på ett fint och speciellt sätt så är vår choklad med namn och fina sympatiska meddelanden en smakfull gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.