Ett stort grattis på 20 årsdagen

269,00 kr
SKU
choklad-68
20 årsdagen är en stor dag! Då räcker det inte alltid till med ett litet tack, som tur är har vi här ett stort tack i sällskap med smaskig choklad! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Ett stort grattis på 20 årsdagen!” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

20 årsdagen är en stor dag! Då räcker det inte alltid till med ett litet tack, som tur är har vi här ett stort tack i sällskap med smaskig choklad!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Ett stort grattis på 20 årsdagen!” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om du vill göra någons stora 20 års dag bättre på ett sätt olikt alla andra så har du hittat helt rätt present! En personlig gåva som den här kommer "födelsedagsbarnet” sent att glömma, du hjälper därmed även till att förgylla minnet av en dag värd att minnas!

Vad är väl en födelsedag utan godsaker? Våra smakfulla och roliga presenter gör sig utmärkt som present!
Antigen kan du beställa hem presenten för att personligen ge bort den eller skicka den direkt till personen som fyller år som en överraskning!

Vår choklad med namn och hälsningar är ett roligt och speciellt sätt att göra speciella stunder än mer speciella!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.