Ett stort grattis på 50 årsdagen

229,00 kr
SKU
choklad-67
Att fylla 50 år är ganska stort här i livet, då räcker det inte med en liten gratulation! Önska någon en fantastisk födelsedag med denna charmiga present! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Ett stort grattis på 50 årsdagen!” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Att fylla 50 år är ganska stort här i livet, då räcker det inte med en liten gratulation! Önska någon en fantastisk födelsedag med denna charmiga present!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Ett stort grattis på 50 årsdagen!” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Det som är så bra med den här presenten är att den gör sig perfekt till alla personer. Antigen kan personen avnjuta den själv i sin stillhet eller dela den med nära och kära, den är en present som gör glada tillställningar gladare!

Denna goda och roliga present är perfekt för att gratulera någon på deras stora 50 årsdag!
Beställ antigen hem presenten för att personligen ge bort den, eller skicka den direkt till mottagaren som en överraskning!
Vår choklad med namn och hälsningar kommer vara en minnesvärd present till för en minnesvärd tillställning!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.