Grattis älskling! - 20 Chokladbitar

209,00 kr
SKU
choklad-28
Om du vill gratulera din käraste så är en chokladpresent, i form av bokstäver, ett charmigt och individuellt sätt att göra det på, vare sig det är till årsdagen eller om du vill gratulera din andra hälf till något annat. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. en present där texten ”Grattis älskling” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om du vill gratulera din käraste så är en chokladpresent, i form av bokstäver, ett charmigt och individuellt sätt att göra det på, vare sig det är till årsdagen eller om du vill gratulera din andra hälft till något annat.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. en present där texten ”Grattis älskling” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Ibland räcker inte ett grattis riktigt till, inte ens ett grattis älskling. Känns det som att något saknas för att verkligen förmedla gratulationerna till din älskling? Gör det då med vår fantastiskt goda choklad! Få gratulationer lyckas vara lika smakfulla och minnesvärda som denna.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt till att fira personen du älskar vid speciella tillfällen. Skicka chokladen med oss, direkt till personen du vill skicka en kärlekshälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka en kärlekshälsning på er speciella dag på ett fint sätt så är vår choklad, i form av namn eller vackra tackhälsningar, en charmig och god gåva att ge bort.


UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.