Grattis!! lycka till - 30 Chokladbitar

249,00 kr
SKU
choklad-41
Om du vill gratta någon, som t.ex. till det nya jobbet eller varför inte för att de blivit antagna till en utbildning, så kan du gratulera personen på ett sätt olikt alla andra med den här chokladpresenten! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis!! Lycka till” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om du vill gratta någon, som t.ex. till det nya jobbet eller varför inte för att de blivit antagna till en utbildning, så kan du gratulera personen på ett sätt olikt alla andra med den här chokladpresenten!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. den här presenten där texten ”Grattis!! Lycka till” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Vill du gratulera någon och önska de lycka till? Vill du skicka en gratulationshälsning till någon som är på väg framåt här i livet, varför gör du inte det med vår individuella choklad med namn och personligt meddelanden, som en smaklig och samtidigt ontänksam present? Oavsett vad det är personen behöver lite extra lycka med så kommer de definitivt känna lyckan med varje bit de tar av vår choklad!

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som du kan skicka som present till personen du vill gratulera!

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka en gratulationshälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.