Grattis nya paret! - 20 Chokladbitar

179,00 kr
SKU
choklad-45
Har goda vänner eller någon i familjen nyligen gift sig? Är du kanske bjuden till ett bröllop? Ge brudparet en fin bröllopspresent med en smaklig twist! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis nya paret!” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Har goda vänner eller någon i familjen nyligen gift sig? Är du kanske bjuden till ett bröllop? Ge brudparet en fin bröllopspresent med en smaklig twist!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis nya paret!” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Slår kyrkklockorna än en gång för att fira ett nyblivet brudpar? Om du inte riktigt vet hur du ska gratulera de på ett minnesvärt och speciellt sätt så kan vi hjälpa dig! Ge de en smakfull och rolig gåva med vår hjälp! Gratulera dem till detta stora steg i deras liv!

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som du med nöje kan ge bort till det nyblivna paret och göra deras dag ännu mer speciell!Vår choklad med namn och meddelanden är en vacker och annorlunda gåva att ge bort

Skicka choklad med oss, direkt till brudparet eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.