Grattis på 30 årsdagen

179,00 kr
SKU
choklad-64
Att fylla 30 kan vara bra jobbigt för vissa och grymt kul för andra. Känner du någon som ska ta det stora steget över 30 så är en chokladpresent från oss ett supertrevligt sätt att fira det på! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis! På 30 årsdag” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Att fylla 30 kan vara bra jobbigt för vissa och grymt kul för andra.

Känner du någon som ska ta det stora steget över 30 så är en chokladpresent från oss ett supertrevligt sätt att fira det på!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis! På 30 årsdag” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Alla tvåsiffriga födelsedagar som slutar på siffran 0 brukar vara lite extra speciella och att fylla 30 är det definitivt! Fira någons stora födelsedag med en charmig och rolig present till den stora 30 årsdagen. Om du vill fira på ett propert men samtidigt festligt sätt, då är vår chokladpresent precis vad du letar efter!

Beställ hem den för att ge bort den till mottagaren själv, eller skicka den direkt till personen som fyller år som en rolig överraskning!
Vår choklad med namn och hälsningar är ett väldigt kul och annorlunda sätt att fira någon, ge bort en personlig och god present idag!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.