Grattis på 40 årsdagen

179,00 kr
SKU
choklad-63
Nu är det dags för festligheter och godsaker! Fira någons stora 40 årsdag med en unik och personlig gåva fylld med god choklad! Skicka en present choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis! På 40 årsdag” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

 

Nu är det dags för festligheter och godsaker! Fira någons stora 40 årsdag med en unik och personlig gåva fylld med god choklad!

 

Skicka en present choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis! På 40 årsdag” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Nu är det dags att fira med ett stort kalas! Fika, kaffe och saft, men det känns bestämt som att något saknas, supergod choklad, såklart! Vem det än är som fyller år så kommer dennes stora födelsedag blir än mer fantastisk när du ger bort en unik och rolig gåva som den här.

Denna present är en jättefin gåva att ge bort på någons födelsedag.

Skicka den som en överraskning direkt till personen som fyller år eller beställ den hem för att sedan lämna över gåvan personligen.
Om du vill skicka en gåva som sent kommer glömmas bort, på en dag som kommer finnas kvar i mångas minnen länge, så gör du rätt i att ge bort en present av choklad med namn och hälsningar!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.