Hurra!! Grattis - 20 Chokladbitar

209,00 kr
SKU
choklad-42
Nu är det dags för festligheter och firande! Gratulera någon med ett slående hurra och en fin gratulationshälsning! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Hurra!! Grattis” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Nu är det dags för festligheter och firande! Gratulera någon med ett slående hurra och en fin gratulationshälsning!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Hurra!! Grattis” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Nu är det dags för födelsedagsfirande! Kaffe, tårta, kakor och saft. Men det känns ändå som att någonting saknas på den listan. Presenter och godsaker såklart. Hos oss kan du slå ihop de två till ett!

Eller vill du kanske skicka en gratulationshälsning till någon som blivit ännu ett år äldre? Vår individuella choklad med namn och personligt meddelanden är en väldigt speciell och fin gåva att ge bort. Skicka någon en fantastisk chokladpresent på deras födelsedag och låt de bli firade som de aldrig blivit firade innan!

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som du kan skicka till någon som du vill gratulera med ett hojtande hurra!

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka gratulationshälsningen till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.