Hurra grattis på 40 årsdagen

269,00 kr
SKU
choklad-76
Fira en nybliven 40 åring med ett slående "Hurra"! Om det känns som att sången och det faktiska hurrandet inte riktigt räcker till så kan denna hälsning skriven i choklad vara det som behövs!

Fira en nybliven 40 åring med ett slående "Hurra"! Om det känns som att sången och det faktiska hurrandet inte riktigt räcker till så kan denna hälsning skriven i choklad vara det som behövs!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Hurra grattis på 40 års dagen” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Alla de stora födelsedagarna slutar på slutar med siffran 0, och 40 är en av dem! Om du vill fira någon närstående som fyller år, eller kanske någon bekant, så gör sig en fin chokladask med en rolig hälsning väldigt väl som present. Den är alldeles lagom och perfekt till det ändamålet. En unik och supergod present till när du vill gratulera någon på deras 40 årsdag!

Du kan antigen beställa hem den för att personligen ge bort gåvan eller skicka den direkt till personen som fyller år!
Om du vill förgylla någons födelsedag litet så gör du det bäst med vår choklad med namn och hälsningar!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med de bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.