Hurra grattis på 50 årsdagen

269,00 kr
SKU
choklad-72
50 är en stor ålder! Gratulera denna stora dag på ett storslaget sätt med ett smakfullt "Hurra"! Inget gör sig bättre på en så glad dag som en fin ask med choklad!

50 är en stor ålder! Gratulera denna stora dag på ett storslaget sätt med ett smakfullt "Hurra"! Inget gör sig bättre på en så glad dag som en fin ask med choklad!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Hurra grattis på 50 års dagen” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Att kliva över 50 årsgränsen är för många ett stort steg här i livet, något som man kanske gärna vill fira på ett lite mer extravagant och annorlunda sätt! Ge då bort en unik och annorlunda present som kommer göra den stora dagen ännu större!

En perfekt present till när du vill gratulera bekanta eller närstående på deras 50 årsdag!

Om du inte kan närvara vid firandet så kan du skicka presenten direkt till mottagaren som en överraskning, annars kan du beställa hem den för att personligen ge bort den.

Gör någons födelsedag extra speciell med vår choklad med namn och hälsningar!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.