Jag älskar dig baby

209,00 kr
SKU
choklad-81
Om du, precis som vi, tycker att det är svårt att välja rätt kärlekspresent till din partner och ständigt försöker hitta presenten som skriker "Jag älskar dig älskling!"? Vi har lösningen! En väldigt bra ide är att beställa choklad. Men inte vilken choklad som helst - choklad med ett personligt meddelande som "Jag älskar dig baby". Letar du efter personliga presenter till pojkvännen eller flickvännen så är detta perfekt.

Om du, precis som vi, tycker att det är svårt att välja rätt kärlekspresent till din partner och ständigt försöker hitta presenten som skriker "Jag älskar dig älskling!"? Vi har lösningen!

En väldigt bra ide är att beställa choklad. Men inte vilken choklad som helst - choklad med ett personligt meddelande som "Jag älskar dig baby". Letar du efter personliga presenter till pojkvännen eller flickvännen så är detta perfekt.

Förgyll din partners dag, visa denne hur mycket du älskar honom eller henne genom att skicka en chokladpresent. Inte nog med att ni delar underbar kärlek med varandra, ni kan nu även dela underbar kärlek i form av choklad.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt för att fira högtider eller speciella stunder.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill uppvakta eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du uppvakta någon eller berätta hur mycket du älskar personen så är denna choklad med kärleksförklaring en rolig och mycket smakfull gåva att ge bort.

Gör ett personligt meddelande i choklad. Med tecken, siffror, skiljetecken och symboler, tillverkade av mjölkchoklad, kan du göra din egen text. Dessa block är tillverkade av ett lager av mjölk och vit choklad med en bild.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.