Jag lider med dig - 20 Chokladbitar

209,00 kr
SKU
choklad-25
Alla går vi genom jobbiga perioder i livet, och vi vet alla att det kan behövas tröst. Låt någon veta att du finns där för de under dessa svåra perioder med en omtänksam present. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här gåvan där texten ”Jag lider med dig” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Alla går vi genom jobbiga perioder i livet, och vi vet alla att det kan behövas tröst. Låt någon veta att du finns där för de under dessa svåra perioder med en omtänksam present.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här gåvan där texten ”Jag lider med dig” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om någon du känner förlorat ett husdjur, en vän eller en familjemedlem så kan de behöva all tröst i världen. De kanske befinner sig långt ifrån så du inte kan närvara, medan du samtidigt vill låta de veta att du finns där, om än inte fysiskt. Skicka en omtänksam och fin chokladpresent för att förmedla detta.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar bra för att visa din omtanke under jobbiga perioder.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill ge en trösthälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka en trösthälsning på ett annorlunda och omtänksamt sätt så är vår choklad med namn och fina sympatiska meddelanden en smakfull och fin gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.