Krya på dig - 14 Chokladbitar

179,00 kr
SKU
choklad - 22
En väldigt fin present till när du vill visa sympati för någon som varit med om en olycka eller råkat ut för en förkylning. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, en gåva där texten ”Krya på dig” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

En väldigt fin present till när du vill visa sympati för någon som varit med om en olycka eller råkat ut för en förkylning.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, en gåva där texten ”Krya på dig” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Choklad kan göra under mot förkylningar och feber, även om det kanske inte kan läka brutna ben så kan det lindra smärtan när den utsatta personen får smakfull gåva. Det kan ge de något annat, mindre jobbigt att tänka på. Vi tror att en fin chokladpresent kan hjälpa läkeprocessen 

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar väldigt bra som en liten tröst under en jobbig period eller under svåra stunder.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka en trösthälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka en trösthälsning på ett fint och smakfullt sätt så är vår choklad med namn och fina sympatiska meddelanden en smakfull och fin gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.