Lycka till med tentan - 20 Chokladbitar

189,00 kr
SKU
choklad-38
Känner du någon som har en stor och viktig tenta framför sig? Vill du visa att du tänker på denne med en god och omtänksam present? Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Lycka till med tentan!” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Känner du någon som har en stor och viktig tenta framför sig? Vill du visa att du tänker på denne med en god och omtänksam present?

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Lycka till med tentan!” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Den här presenten är alldeles utmärkt att ge bort till någon som du vet har en jobbig tenta framför sig.

En del tycker svåra och långa prov kan vara riktigt jobbiga och ta på nerverna. Hjälp de lugna ner sig inför den jobbiga stunden med en smakfull och rolig chokladpresent!

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som är perfekt till att hjälpa trötta studenthjärnor att komma igång!

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka en hälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten till någon personligen.

Vill du skicka ett meddelande för att ge någon stöd inför en tuff tenta så är vår choklad med namn och meddelanden en omtänksam och annorlunda gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.