Chocotelegram - My mom my love (14-chokladbitar)

179,00 kr
SKU
my mom my love

Mammor, vart skulle vi vara utan dem? Och finns det något bättre sätt att visa din uppskattning på än med en chokladgåva på mors-dag eller någon annan dag när du helt enkelt bara vill visa din uppskattning för din mamma.

Ibland är det de små sakerna som gör hela skillnaden. Skicka ett av våra smaskiga chokladmeddelanden med posten för att förgylla din mammas dag och visa henne att du alltid finns där för henne.

Den här boxen innehåller 14st läckra chokladbitar i mjölkchoklad samt vit choklad som tillsammans skapar ett personligt meddelande! Bitarna i mjölkchoklad är trycka med bokstäver och bildar tillsammans texten ”My Mom - My Love”! Det fina är att allt är
ätbart, så det är både en fin produkt visuellt, men även utsökt god att njuta av!
Så vad väntar du på? Alla älskar att få en överraskning med posten, speciellt en gjord av äkta belgisk choklad så god som denna! Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ certifierad vilket innebär att kakaon framställts på en hållbar kakaoodling med rättvisa villkor för alla.
- Våra Chocotelegram går in i brevinkastet och brevlådan, så mottagaren behöver inte åka till ett utlämningsställe för att få sin gåva.
- Chokladen som används är gjord av den finaste belgiska chokladen, så det finns ingen risk att mottagaren bara äter 1 bit. Nackdelen är att du förmodligen inte hinner vara med att dela på den eftersom den brukar ta slut fort.
- Ett utmärkt sätt att få någon att må lite bättre - som en stor chokladkram!
My mom My love - 14 Chokladbitar

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.