Chocotelegram - Stort varmt grattis (30-chokladbitar)

269,00 kr
SKU
Stort varmt grattis - 30 Chokladbitar

Vi firar ju bara vår födelsedag en gång om året, därför tycker vi att man ska passa på att fira lite extra när tillfälle ges! Med ett Chocotelegram kommer du garanterat förgylla mottagarens vardag, varje gång. Så oavsett om det ska firas att någon fyller jämnt eller om det är en ”vanlig” födelsedag, fira det med choklad.

 

Du kan bara föreställ dig jubilarens ansikte när gåvan levereras, innehållande fantastiskt läcker belgisk choklad av högsta kvalité! Så gör hens dag, och vet du vad, du kan göra om det månad efter månad med något av våra andra trevliga telegram i choklad.

 

Den här boxen består av hela 30st läckra chokladbitar i mjölkchoklad samt vit choklad som tillsammans skapar ett personligt meddelande! Bitarna i mjölkchoklad är trycka med bokstäver och bildar tillsammans texten ”STORT VARMT GRATTIS”! Det fina är att allt är ätbart, så det är både en fin produkt visuellt, men även utsökt god att njuta av!

Så vad väntar du på? Alla älskar att få en överraskning med posten, speciellt en gjord av äkta belgisk choklad så god som denna! Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ certifierad vilket innebär att kakaon framställts på en hållbar kakaoodling med rättvisa villkor för alla.

-     Våra Chocotelegram går in i brevinkastet och brevlådan, så mottagaren behöver inte åka till ett utlämningsställe för att få sin gåva.

-     Chokladen som används är gjord av den finaste belgiska chokladen, så det finns ingen risk att mottagaren bara äter 1 bit. Nackdelen är att du förmodligen inte hinner vara med att dela på den eftersom den brukar ta slut fort.

-     Ett utmärkt sätt att få någon att må lite bättre - som en stor chokladkram!

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.