Ta hand om dig - 14 Chokladbitar

149,00 kr
SKU
choklad-61
När du vill visa sympati och underlätta för någon som går igenom en jobbig period så kommer en chokladfylld present bra till hands. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här gåvan där texten ”Ta hand om dig” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

När du vill visa sympati och underlätta för någon som går igenom en jobbig period så kommer en chokladfylld present bra till hands.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här gåvan där texten ”Ta hand om dig” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Även om choklad inte har läkande krafter så kan den göra under för en nedstämd själ. Att slippa känna sig helt ensam när man ligger nerbäddad eller har det jobbigt kan betyda väldigt mycket.

Låt någon som har det lite jobbigt vet att du finns där och tänker på denne. Skicka den omtänksamma gåvan som en överraskning direkt hem till mottagaren, eller beställ hem den för att ge bort den personligen.

Skicka vår choklad med namn och meddelanden till en närstående som drabbats av något jobbigt, det är ett fint sätt att visa att du finns där genom vått och torrt.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.