Tack för hjälpen - 20 Chokladbitar

179,00 kr
SKU
choklad-18
Denna chokladpresent gör sig perfekt till när någon har hjälpt dig med något och du vill tacka henne/honom på ett speciellt sätt! Skicka en chokladpresent med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presentn där texten ”Tack för hjälpen” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Oavsett om personen i fråga har hjälpt dig med något större eller något mindre så kan en speciell och fin chokladpresent få de att känna sig uppskattade. Det är ett fint sätt att låta någon veta att allt de gjort för att hjälpa en verkligen betyder något.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt som budbärare för din tacksamhet och glädje.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill tacka eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka ett tack meddelande på ett annorlunda och väldigt gott sätt så är vår choklad med namn och fina tackhälsningar en smakfull och fin gåva att ge bort.

 

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.