Till min vackraste - 20 Chokladbitar

179,00 kr
SKU
choklad-29
Om du vill säga grattis på årsdagen till den finaste människan i världen så är vår choklad, i form av bokstäver, ett utmärkt sätt göra det på! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. en present där texten ”Till min vackraste” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om du vill säga grattis på årsdagen till den finaste människan i världen så är vår choklad, i form av bokstäver, ett utmärkt sätt göra det på!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. en present där texten ”Till min vackraste” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Vet du inte riktigt hur du ska berätta för den vackraste personen i ditt liv hur speciell hon/han verkligen är och hur stor roll han eller hon spelar i ditt liv? Så som bilder kan säga mer än tusen ord kan choklad på samma vis förstärka sagda ord tusen gånger om. Gör tillfället vackrare, om än omöjligtvis lika vacker som din partner med vår smakfulla choklad.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt till att fira personen du älskar vid speciella stunder. Skicka chokladen med oss, direkt till personen du vill skicka en kärlekshälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka en kärlekshälsning på er speciella dag på ett fint sätt så är vår choklad, i form av namn eller vackra tackhälsningar, en charmig och smaklig gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.