Vill du gifta dig med mig? - 30 Chokladbitar

249,00 kr
SKU
choklad-44
Är det dags att ställa den stora frågan? Det är en otroligt speciell stund i livet, en stund som gärna får vara speciell på så många sätt och vis som möjligt. Gör den än mer minnesvärd med en fin chokladpresent!

Är det dags att ställa den stora frågan? Det är en otroligt speciell stund i livet, en stund som gärna får vara speciell på så många sätt och vis som möjligt.

Gör den än mer minnesvärd med en fin chokladpresent!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här present där texten ”Vill du gifta dig med mig?” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Har du bestämt dig för att det är dags nu? Ibland kan det vara svårt att veta när det rätta läget är kommet, andra gånger kan det vara hur glasklart som helst. Hur det än ligger till så kommer denna fina chokladgest hjälpa er minnas den fina stunden i många långa år framöver.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som du kan ge till din käraste när det är dags att ställa den stora frågan! Vår choklad med namn och meddelanden är en väldigt fin och passande gåva.

Skicka chokladen med oss till din framtida fästman/fästmö eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen vid ett speciellt tillfälle.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.