Skicka en Företagspresent

Företagspresent

Det är alltid otroligt roligt att ge bort julklappar till jul, men om du har fått uppgiften att hitta en företagspresent som passar alla, så kan det kanske plötsligt kännas som en ganska svår uppgift. Det behöver du inte känna längre! Det finns en hel del företagspresenter att hitta på nätet, men det vi kan erbjuda är verkligen unikt eftersom vi tillverkar företagspresenter i choklad. Vi låter dig själv välja ditt personliga meddelande eller så kan vi till och med trycka din företagslogga i chokladen.

Letar du efter en unik, rolig och framförallt smaklig företagspresent att skicka till dina företagskunder, leverantörer eller anställda? Kanske ska du hålla en företagspresentation och vill ha med dig något personligt från just ditt företag?

Detta är en perfekt företagspresent, men kan även vara en toppen julklapp till dina anställda, om någon slutar vid företaget eller varför inte en sommarpresent innan semestern. Att skicka en företagspresent i choklad passar verkligen vid alla tillfällen.

Det är lätt att skicka en företagspresent med oss. Allt du behöver göra är att beställa på nätet och vi sköter resten. Vårt företag är baserat i Malmö, men vi levererar över hela Sverige och frakten är alltid fri. Så om du vill skicka eller ge bort en företagspresent i choklad så behöver du inte leta längre!

Vi erbjuder särskilda priser för företag. Om du vill ha mer information, vänligen kontakta oss via:  info@getspecial.se

Letar du efter en unik, personlig gåva till en kund?

Vi erbjuder särskilda priser för företag som specialiserar sig på affärer, presentreklam och premier.

Fördelar:

● Du behöver bara beställa online, Get Special ® tar hand om resten

● Leverans är möjlig inom 24 timmar

● Du behöver inte köpa hundratals produkter. Det räcker om du beställer 5 eller fler exemplarer.

● En Get Special gåva kan skickas i form av ett paket, men även som ett brev.

● Du kan ge bort en chokladpresent vid alla tillfällen. Vid födelsedagar, produktintroduktioner, och till helgdagar som påsk, jul, nyår eller liknande.