Termosmugg

259,00 kr
SKU
termosmugg - rund
Designa din egna termosmugg att ge som present eller gåva till dig själv!

Muggen har en enkel och stilren design och gjord av vit aluminium. Välj ditt favoritmotiv och designa termosmuggen efter ditt tycke och stil. Denna mugg är designad för att drycken inuti skall hålla önskad temperatur, varesig du vill hålla din dryck varm eller kall. Vår termosmugg funkar lika bra för båda syftena.

Vår termosmugg är perfekt för tidiga jobbmorgnar i kollektivtrafiken eller för att hålla ditt kaffe varmt på jobbet när du glömmer bort din kaffekopp! Varesig det är en gåva till dig själv eller någon annan så kommer denna mugg definitivt uppskattas. Dess enkla men charmiga design gör den unik och en essentiell del av köksutrustningen för dess vardagsbruk.


Varför inte ett foto på din äkta hälft eller pojk-/flickvän? Eller ge som farsdagspresent med en bild på pappa?

Vår termosmugg är även en perfekt gåva till en nybliven förälder så de kan avnjuta sitt kaffe eller te varmt i en termosmugg med ett fint motiv på deras barn.
Kommer i två olika storlekar; 600 ml 7 cm bred och, 18 cm hög utan lock och 400 ml, 6.5 cm bred och 14 cm hög utan lock och de tål maskindisk. Beställ din enkelt online idag, vi erbjuder snabba leveranser på produkter som beställs vardagar innan 15:00!