Personlig gratulationspresent till henne

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

Namn 12 Meddelande 25
139,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

Finns det en hon i ditt liv som fyller år? Om du inte riktigt vet vad du ska ge henne eller vill krydda upp dina befintliga presenter med något extra, så är denna supergoda present vad du behöver! Du kan ge bort en väldigt personlig och unik gåva genom att fylla i fälten på höger sida. Där kan du skriva hennes namn tillsammans med en fin hälsning. Klicka sedan på förhandsgranska för att se hur slutprodukten kommer se ut!

Finns det en hon i ditt liv som fyller år? Om du inte riktigt vet vad du ska ge henne eller vill krydda upp dina befintliga presenter med något extra, så är denna supergoda present vad du behöver!

Du kan ge bort en väldigt personlig och unik gåva genom att fylla i fälten på höger sida. Där kan du skriva hennes namn tillsammans med en fin hälsning. Klicka sedan på förhandsgranska för att se hur slutprodukten kommer se ut!

Oavsett om det är kärleken i ditt liv som fyller år eller din gamla faster så kommer de uppskatta den här fina presenten, överfylld med godis! Eftersom du kan skriva precis vad som helst på presenten kan den anpassas till personen som fyller år. Säg grattis på ett fint sätt med vår roliga present!

Vi har billiga presenter som passar alla tillfällen och aldrig har de varit så prisvärda!

Om du vill ge bort presenten personligen så kan du beställa hem den till dig själv, skicka den annars direkt till mottagaren som en överraskningspresent på födelsedagen!

Dimensionerna är 11cm hög x 11cm bred. 

Burken innehåller följande:

 1. Kex Choklad
 2. Tyrkisk Peber
 3. Nöt - Cream Jordnöt
 4. Tutti Frutti
 5. Patroner Salta (3)
 6. Mini PEZ Fruit
 7. Dunderklump
 8. Maoam Fruktkola
 9. Bilar Mini
 10. Shake Bubblegum(2)
 11. Halsband

 


Recensioner