Jag glömde inte bort - 20 Chokladbitar

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

179,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

Är du kanske den partner som ibland kan vara lite glömsk och behöver en snabb men perfekt present till din älskling? Vi har presenten för att säga grattis på årsdagen.

Är du kanske den partner som ibland kan vara lite glömsk och behöver en snabb men perfekt present till din älskling? Vi har presenten för att säga grattis på årsdagen.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. en present där texten ”Jag glömde inte bort” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om du har en dålig vana att råka glömma bort den där speciella dagen i ert förhållande och din partner nästan vant sig vid att den blir bortglömd så är denna chokladpresent med bokstäver precis vad du behöver. Påminn din käraste om att du minns och älskar henne/honom med denna fina present i choklad.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt till att fira årsdagar eller andra speciella stunder.

Skicka chokladen med oss, direkt till personen du vill skicka en kärlekshälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka din kärlekshälsning på ett vackert och smakfullt sätt så är vår individuella choklad, i form av namn eller fina tackhälsningar, en kärleksfull och fin gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.

Recensioner