Stor nalle som håller i ett hjärta med texten "Love You"" 51 cm - Vit

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

Ordinarie pris 699,00 kr

Specialpris: 599,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

fri mugg Vill du ge din käraste något alldeles speciellt på alla hjärtans dag eller på ett annat viktigt tillfälle? En riktigt bra idé är att skicka en nalle med ett hjärta som har ett sött meddelande. Denna vita nalle kommer definitivt ge din käraste den uppmärksamhet som hon/han förtjänar. En halv meter stor och otroligt omtänksam, är denna vita nallen med ett rött hjärta broderat med de viktiga orden "Love you"den perfekta presenten. Färg: Vit Storlek: 51 cm

Vill du ge din käraste något alldeles speciellt på alla hjärtans dag eller på ett annat viktigt tillfälle?

En riktigt bra idé är att skicka en nalle med ett hjärta som har ett sött meddelande. Denna vita nalle kommer definitivt ge din käraste den uppmärksamhet som hon/han förtjänar. En halv meter stor och otroligt omtänksam, är denna vita nallen, med ett rött hjärta broderat med de viktiga orden "Love you", den perfekta presenten.

Skicka denna söta nalle med hjärta till personen du älskar eller låt den leveraras hem till dig för att få chansen att ge bort presenten själv.

Det finns många nallar med hjärtan att välja emellan. De är otroligt gulliga presenter att ge till någon som du verkligen tycker om. Passar även utmärkt till andra tilfällen där du vill berätta för en speciell person vad du känner.

 

Färg: Vit

Storlek: 51 cm

Recensioner