Brygg ditt eget öl Brewbarrel

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

Ordinarie pris 459,00 kr

Specialpris: 399,00 kr

Lagersaldo: I lager

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning

Detaljer

En utmärkt presentidé, Perfekt present till julklappar! Brewbarrel är den snabbaste och enklaste lösningen för att brygga din egen öl hemma. Med Brewbarrel blir bryggandet en central upplevelse i hemmet. Därför blir Brewbarrel en perfekt gåvaidé speciellt för födelsedagar och för julen eftersom du kan skräddarsy tunnan med personligt namn och meddelande.

BRYGG DIN PERSONLIGA ÖL

På bara några enkla steg kan du njuta av din hemmabryggda öl! Den personliga högkvalitativa hemmabryggnings-kitet medföljer med alla nödvändiga ingredienser för att brygga förstaklassig öl (jäst, humle och malt).

Ingredienserna är lätta att bereda och den medföljande tunnan har allt som behövs - det enda som behövs från din sida är kranvatten. Efter bryggningen av ölen (som bara tar 10-15 minuter) måste tunnan jäsa i 5 dagar i rumstemperatur och sedan ytterligare 2 dagar i kylskåpet för att tillredas. Efter bara 1 vecka kan den nybryggda ölen tappas direkt från tunnan.

Öltyp:

IPA stark, malet av engelsk Ale som ytterligare raffinerats med fruktiga och armoiska humlevarianter. IPA har varit grundstenen i den senaste tidens återuppväckelse av hantverks- och hemmabryggd öl.

Lager, Lager är en mild öl med maltig kropp. Den är väldigt livlig, uppfriskande och har en härlig upplyftande smak utan att vara alltför bitter. En bryggd öl i Oktoberfest-stil enligt ett historiskt recept och raffinerat med den finaste humle och rostat ekträ för att producera en öl som liknar ölen som serveras vid den berömda Oktoberfest-festivalen.


Recensioner