I am glad to have you as friend - 30 CHOKLADBITAR

249,00 kr
SKU
choklad-113
Vad köper man till den där speciella vännen som du verkligen vill visa din uppskattning förr? Vi vet - en fin hälsning som både är fin att se på och god att äta! Vår chokladbox ”i am glad to have you as a friend” är en unik och fin present som verkligen visar hur mycket din vän betyder för dig. Boxen innehåller 30st läckra chokladbitar i mjölkchoklad samt vit-choklad som tillsammans skapar ett personligt meddelande! Bitarna i mjölkchoklad är trycka med bokstäver och bildar tillsammans texten ”I am glad to have you as a friend”! Det fina är att allt är ätbart, så det är både en fin produkt visuellt, men även utsökt god att njuta av! Chokladboxen är den perfekta presenten när du vill visa hur mycket någon speciell person betyder för dig. Har du riktig tur så kanske du även får vara med att njuta av chokladen tillsammans med den här personen, win-win alltså! Vill du skicka en kärlekshälsning på ett fint och speciellt sätt så är vår choklad med namn och fina tackhälsningar en smakfull och annorlunda gåva att ge bort.

En väldigt fin present att ge till personen du älskar!

Skicka en choklad present med ett personligt meddelande skrivet i choklad, en present där texten ”Du får världen att stanna” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Ibland finns det personer i vår tillvaro som får hela världen att stanna till. Alla andra bleknar och inget annat spelar någon roll. Vill du berätta det på ett fint sätt så är en choklad present med bokstäver ett vackert sätt att göra det på. Överraska din andra hälft med en present full av kärlek och choklad.

En perfekt present som gör sig väl som efterrätt eller till kvällsmys i soffan.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt till att fira högtider och speciella stunder.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka en kärlekshälsning till eller beställ den hem till dig för att ge presenten till någon personligen.

Vill du skicka en kärlekshälsning på ett fint och speciellt sätt så är vår choklad med namn och fina tackhälsningar en smakfull och annorlunda gåva att ge bort.


UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med de bästa belgisk choklad av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad
Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad
Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen
Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått
Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.