Stort med 50 år, grattis!

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

229,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

Att fylla 50 är sannerligen stort, halvvägs i livet kan man säga om man har tur! Femtioårsdagar har en tendens att vara lite speciella och då kan det vara kul med en present som även den är speciell!

Att fylla 50 är sannerligen stort, halvvägs i livet kan man säga om man har tur! Femtioårsdagar har en tendens att vara lite speciella och då kan det vara kul med en present som även den är speciell!

Skicka en choklad present med ett personligt meddelande skrivet i choklad, en present där texten ”Stort med 50 år, grattis!” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

När du vill fira någon som fyllt 50 år riktigt ordentligt så gör sig den här presenten väldigt väl! Oavsett om det är din bästa vän som fyller år eller en bekant så är denna charmiga present med god choklad ett fint sätt att göra festen festligare på!

Önska någon ett stort grattis på deras stora 50 års dag med en rolig och annorlunda gåva!
Skicka den direkt till personen som fyller år som en rolig överraskning eller beställ hem den för att personligen ge över gåvan!
En present fylld av choklad med namn och hälsningar är ett fint sätt att gratulera någon på!

 

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med de bästa belgisk choklad av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.

Recensioner