Vad är Bevarade Blommor?

Långvariga och Underhållsfria. Bevaringsprocessen betyder att växterna inte behöver något vatten eller ljus, de behåller sin ursprungliga skönhet och sitt fräscha utseende i flera månader, till och med flera år ibland.

Bevarade Blommor

Blomman/växten plockas vid det perfekta tillfället då dess naturliga skönhet är som vackrast från en av våra 150.000m2 stora fält. Den nyplockade växten går igenom en patentskyddad process för att absorbera en speciell blandning som är en 100% växtbaserad och nedbrytbar bevaringsformel.

blommer

Bevaringsvätskan ersätter vattnet och saven i växten och formar då effektivt en stilla bild av naturen, en unik och 100% naturlig produkt. De bevarade blommorna och växterna förblir vackra och oföränderliga i flera månader utan vattning, ljus och andra underhållnings drifter.

rose
blommer

Grundmetoden av att bevara blommor och växter har funnits i många år men den patenterades som en industriell process för 25 år sedan av Verdissimo. Genom det hängivna Verdissimo teamet och deras prestation har teknologin optimerats och skalats upp till dagens effektiva och storskaliga operation.