Vi ska gifta oss - 20 Chokladbitar

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

179,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

Är luften full av kärlek då det nalkas bröllop? Berätta för nära och kära att ni ska gifta er med en fin present i choklad! Oavsett om de skickas med inbjudningarna eller används på ett fint sätt för att berätta för era närmaste är denna present något alldeles speciellt. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Vi ska gifta oss” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Är luften full av kärlek då det nalkas bröllop? Berätta för nära och kära att ni ska gifta er med en fin present i choklad!

Oavsett om de skickas med inbjudningarna eller används på ett fint sätt för att berätta för era närmaste är denna present något alldeles speciellt.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Vi ska gifta oss” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Nu var det bestämt, ni ska gifta er! Berätta det för alla med vår fantastiskt goda choklad, det kommer göra det otroligt vackra ni ska berätta ännu finare. Det perfekta sättet att börja ett äktenskap på!

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som du kan skicka till nära och kära för att sprida de väldigt goda nyheterna!

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka hälsningar till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten till någon personligen.

Vill du skicka en hälsning med detta fina meddelande så är vår choklad med namn och meddelanden en väldigt speciell gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.

Recensioner