Är du en bloggare?

 

Samarbeta med oss!

 Vi jobbar gärna ihop med bloggare för att utveckla nya idéer och samarbeten. Om du är intresserad i ett bloggsamarbete med oss, vänta inte utan skriv till oss till adressen [email protected]. Vi svarar inom en kort tid.

Vad vi behöver veta:

-          Vem är du och vad handlar din blogg om?

-          Vad kan du erbjuda oss? Hur ser ditt förslag ut?

-          Vad gör din sida framgångsrik och hur många unika besökare har du varje månad?

Som Affiliate Blogpartner kan du tjäna pengar med oss! 

Vi har klurat ut en del deals som är attraktiva för dig och dina läsare. Vi förstår att det viktigaste för dig som bloggare är en nöjd och glad läsare. Vi specialiserar oss på personliga presenter som är gulliga, goda och omtänksamma och det är väl dina läsare värda, eller hur? Därför har vi utvecklat dessa erbjudanden bara för dig som bloggare:

Liten Partner: Du får en gratis present av oss hemskickad till dig. Det enda du behöver göra är att blogga om oss och vår produkt och länka till vår sida. Skulle du skriva en recension skulle det naturligtvis vara uppskattat.

Populär Rabattpartner: Du får en individuell Rabattkod av oss som ger dig möjligheten att erbjuda dina läsare 10 % nedsatt pris på alla våra produkter. Dessutom får du 10 % av totalköpet från dina läsare. Din uppgift blir att göra reklam för din Rabattkod och länka till vår sida på din blogg och på dina sociala kanaler. En gång när du fått hem chokladen och en gång när det bara är en vecka kvar av erbjudandet. Perioden den är giltig kan diskuteras innan vi startar samarbetet.

Individuell Partner: Vill du producera och sälja din egen choklad? Med din logga eller ditt namn? Vi kan skapa din egen choklad med en riktigt häftig rabatt, exklusivt för dig och dina läsare. Dina läsare får 25% Rabatt på det normala priset när de köper din individuella choklad. Allt du behöver göra är att skriva några inlägg om din choklad och länka till vår sida på din blogg och på dina sociala kanaler. En gång när du fått hem chokladen och en gång när det bara är en vecka kvar av erbjudandet. Perioden den är giltig kan diskuteras innan vi startar samarbetet.

Har vi väckt ditt intresse? Kontakta oss