KÖPVILLKOR

Dessa villkor gäller för användning av denna webbplats www.Getspecial.se ("webbplatsen"). Genom att registrera dig på denna webbplats och / eller göra en beställning godkänner du att vara bunden av dessa villkor.

 

Genom att använda denna webbplats accepterar du dessa villkor oavsett om du väljer att registrera dig hos oss eller beställa från oss. Om du inte accepterar dessa villkor ska du inte använda denna webbplats.

www.getspecial.se är en webbplats som drivs av Get Special, ett företag registrerat i Sverige.
Våra kontaktuppgifter är följande:
Get Special
Hornsgatan 12
21217 MALMÖ

Introduktion
Du kommer att kunna få tillgång till de flesta områden av denna webbplats utan att registrera dina uppgifter hos oss. Vissa områden av denna webbplats är endast tillgängliga för de som registrerat sig.
Vi kan revidera dessa villkor när som helst genom att uppdatera denna sida. Du bör därför kontrollera denna webbplats regelbundet för att se över de gällande villkoren.

Beställning från oss
Du anses göra en beställning hos oss när du slutför vår digitala kassaprocess. Vi kommer att skicka en orderbekräftelse till dig via e-post som innehåller uppgifter om produkterna som du har beställt.
Vårt godkännande av en beställning sker när vi skickar ordern. När vi skickar ordern är köpeavtalet gjort även om din betalning har behandlats omedelbart, såvida vi inte har meddelat dig att vi inte accepterar din beställning eller om du har annullerat din beställning. Observera att vi förbehåller oss rätten att använda vårt varumärke på personliga produkter. Vi kan vägra att acceptera en order om:
(a) Varorna inte är tillgängliga
(b) Vi inte kan få tillstånd för din betalning
(c) Det har skett ett fel i vår prissättning eller produktbeskrivning
(d) Du inte uppfyller de kriterier som angetts i våra villkor
(e) Om din beställning för personliga produkter innehåller material som kan orsaka irritation eller olägenhetför andra.
 
Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av GETSPECIAL.SE överlåtna till Svea Ekonomi AB.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar.

Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

 Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst.
Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU.

Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

 Prissättning 
Alla priser är inklusive moms, men vi ska visa moms separat och inkludera det i det totala priset.

Leverans
Vi kommer att leverera de produkter som beställts till den adress du angett för leverans när du gjorde beställningen.
Om någon av de uppgifter som du har gett oss i din leveransadress är felaktiga är vi inte ansvariga om några objekt inte kan levereras.
Du kan ange en leveransadress som skiljer sig från din faktureringsadress om du till exempel skulle vilja att vi levererar produkter direkt till en vän, en släkting, eller till din arbetsplats. Leverans kommer att ske så snart som möjligt. Våra normala arbetstider är måndag till fredag från 9:00 till 17:00. Vi hanterar endast beställningar under dessa tidsramar. Alla tidsramar som anges på webbplatsen inkluderar inte helger eller helgdagar.
Observera: Vi kan inte hållas ansvariga för försenade leveranser om förseningen är orsakad av händelser utanför vår kontroll.

Outlösta paket
Om ditt paket inte hämtas ut i tid debiteras du 195 kr för att täcka våra hanteringskostnader.

Annulera Beställning
För de personliga och skräddarsydda artiklar som är gjorda speciellt för dig har du ingen laglig rätt att annullera din beställning efter vi tagit emot den och skickat den till produktion.
Observera: En del produkter skickas omedelbart till produktion. Kontrollera din beställning när du gör den och i e-postbekräftelsen du får. Gör detta noggrant eftersom vi inte kan återbetala produkter som är felstavade.

ÅNGERRÄTT
Om du inte är helt nöjd med dina icke-personliga varor kan du helt enkelt returnera dem till oss när som helst inom 14 arbetsdagar från mottagandet.
Kostnaden för att returnera varorna till oss skall bäras av dig. Tyvärr kan vi inte återbetala portokostnader på oönskade icke-personliga artiklar. Dina rättigheter att returnera varorna till oss kommer inte att gälla i följande fall:

- Produkten är specialgjord, personlig eller anpassad speciellt för dig

- När du enligt oss inte har tagit väl hand om varan eller inte skickar tillbaka den i originalförpackningen.

- Om du har gjort ett stavfel på din beställning och den har skickats till produktion.

Om du skickar tillbaka en vara på grund av ett fel från vår sida, eller för att den är defekt, kommer vi att återbetala det fulla värdet. Du kan kontakta vår kundtjänst för en gratis returetikett. De kommer att begära ett foto för att visa skadan / problemet innan en etikett utfärdas.
Produkterna måste returneras i samma skick som du fick dem inom 14 dagar från mottagandet.

Observera: Du har en skyldighet att returnera varan till oss och kostnaden för att göra detta är ditt ansvar, förutom när objektet är defekt eller inte uppfyller kontraktet.
Adressen för returer är:

Get Special
Hornsgatan 12
21217 MALMÖ

Rabatter
Om en rabatt tillämpades på din ursprungliga beställning kommer beloppet som återbetalas justeras till den rabattnivå du fick. Observera att du bara kan använda en rabattkod per beställning.

Fel vara
Om varan du fått inte är den du beställde är det bäst att kontakta vår kundservice. Vi kommer då att ge råd om hur du kan gå vidare med returen.

Defekta artiklar
Om varan du fått är felaktig, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi kommer då att ge råd om hur man ska gå till väga med returen. Om produkten är defekt ska du returnera den till oss inom 14 dagar från mottagandet. Återbetalning kan inte ges om felet är en följd av felaktig användning.

Copyright
Allt innehåll på Get Special webbplats, inklusive text, grafik, logotyper, designer, fotografier, bilder, ljud / videoklipp, och mjukvara och dess sammanställning tillhör Get Special. Du får inte ändra, skapa, kopiera, distribuera, reproducera, duplicera, publicera, skapa härledda verk från, eller erbjudande till försäljning någon information som finns på, eller som erhållits från Get Special webbplats utan skriftligt medgivande.

Registrering

För att registrera dig på www.Getspecial.se måste du vara över arton år. Varje registrering är endast för en enda användare.

Varning
Vi kan göra ändringar i materialet på denna webbplats eller de produkter och priser som beskrivs på den när som helst och utan förvarning.

Hur du kontaktar oss

Om du har några kommentarer eller frågor får du gärna kontakta oss via info@getspecial.se


© 2017 Get Special All rights reserved.