Fars dag

fars dag, fars dag present, fars dag present tips, fars dag sverige, fars dag tips, fars dags present, farsdag, farsdag present, farsdagspresentfars dag, fars dag i sverige, fars dag present, fars dag present tips, fars dag sverige, fars dag tips, farsdag present, farsdag sverige,

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Present till Fars dag

Fars dag firas över hela världen, men det är inte en högtid som firas på ett speciellt datum, eftersom datumet faktiskt varierar från land till land. I Sverige infaller Fars dag alltid den andra söndagen i november.

Det kan vara knepigt att hitta på något riktigt personligt och samtidigt roligt och omtänksamt att ge till din pappa. Det är ju dagen då du ska tacka din pappa för allt det fina han har gjort. Hur har du tänkt fira din pappa i år?

En ett fint kort? En chokladask? Vi har den perfekta presenten som på sätt och vis kombinerar både ett kort och en chokladask. Hos oss kan du nämnligen beställa ett personligt meddelade som är skrivet i choklad!

Du kan till exempel skriva ”Väldens bästa pappa” eller varför inte ”Grattis på fars dag”. Hos oss köper du individuella chokladbitar där varje chokladbit består av en individuell bokstav.

Detta betyder att du kan skriva precis det meddelande som du vill förmedla och som passar till just din pappa. Otroligt personligt och smakfullt på alla sätt.

Denna chokladpresent kommer garanterat att bli högt uppskattad och om du har tur kanske du själv får smaka en bit.