Älskar dig pappa - 21 Chokladbitar

209,00 kr
SKU
choklad-1
Om du vill berätta för din pappa att du älskar honom på ett annorlunda sätt, som för att förstärka det och göra det minnesvärt så har vi den rätta presenten för dig. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Älskar dig pappa” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om du vill berätta för din pappa att du älskar honom på ett annorlunda sätt, som för att förstärka det och göra det minnesvärt så har vi den rätta presenten för dig.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Älskar dig pappa” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Berätta för din pappa hur mycket du älskar honom med vår kärleksfulla och goda chokladpresent.

Behöver du en extra fin present till Fars dag? Det kanske är hans födelsedag? Oavsett vilket så kommer han känna sig väldigt älskad av denna present.

Det är ibland svårt att förmedla känslor med bara ord, alla är vi olika bra på det men något som är säkert är att alla kommer känna sig älskade när de får en fin present som denna.

Skicka presenten direkt hem till din pappa för att överraska honom eller beställ hem den för att själv ge bort presenten med ett par fina ord.

Genom att ge din pappa en chokladpresent med namn och meddelanden från oss så kommer han känna sig ännu mer älskad!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.