Blommor - Personlig Burk med Godis | Mors Dag

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

Meddelande 25
239,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

När du behöver den perfekta presenten till mors dag men inte riktigt vet vad så vågar jag nästan påstå att du äntligen hittat rätt! En speciell och egendomlig present som din mamma länge kommer minnas. Med hjälp av fälten på höger sida kan du skriva ditt namn tillsammans med hälsningen ”Grattis på morsdag”, tryck sedan på förhandsgranska för att se slutresultatet!

När du behöver den perfekta presenten till mors dag men inte riktigt vet vad så vågar jag nästan påstå att du äntligen hittat rätt!

En speciell och egendomlig present som din mamma länge kommer minnas. Med hjälp av fälten på höger sida kan du skriva ditt namn tillsammans med hälsningen ”Grattis på morsdag”, tryck sedan på förhandsgranska för att se slutresultatet!

En blombukett känns kan vara lite tråkigt kan tänkas. Ge istället bort en godisbukett med en vacker illustration av en ros. Önska din mamma en fantastisk mors dag med denna rolig och smakrika present fylld av godis!

Vi har billiga presenter som passar till alla tillfällen och speciella stunder. Gör morsdag till en dag ni sent kommer glömma med denna fina present!

Du kan beställa hem gåvan för att personligen ge den till henne när stunden är kommen, eller skicka den direkt till henne om ni bor en bit ifrån varandra till exempel.

Dimensionerna är 11cm hög x 11cm bred. 

Burken innehåller följande:

 1. Kex Choklad | Cloetta
 2. Bilar Originalet | 100g
 3. Gott&Blandat Original | 100g
 4. Fruxo Original
 5. Zoo Original
 6. Maoam Bloxx
 7. Salta Patroner
 8. Mini PEZ
 9. Fizzy Bubble Patroner
 10. PinPim Lollipop
 11. Shake Bubble GUM
 12. Halsband | Candy Necklaces


Recensioner