Personlig Burk med Godis till honom - Grattis på födelsedagen - mustache

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv ditt namn 10 Skriv ditt meddelande 16
239,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

En högst personlig present att ge bort till honom. Vem han än är, man, pojke eller äldre herre! Till höger kan du skriva namnet på dig själv och personen du vill fira för att göra presenten personlig, du kan även se en förhandsgranskning genom att klicka på den knappen. Gratulera honom på ett personligt vis med en smakfull godisburk där du kan skriva in både ditt och mottagarens namn tillsammans med texten ”Grattis på födelsedagen”.

En högst personlig present att ge bort till honom. Vem han än är, man, pojke eller äldre herre!

Till höger kan du skriva namnet på dig själv och personen du vill fira för att göra presenten personlig,

du kan även se en förhandsgranskning genom att klicka på den knappen. Gratulera honom på ett personligt vis med en smakfull godisburk där du kan skriva in både ditt och mottagarens namn tillsammans med texten ”Grattis på födelsedagen”.

Ibland kan det vara klurigt att hitta de rätta orden, den rätta presenten. Med hjälp av en godisburk full med diverse godis och smaker kan du berätta för den finaste personen i ditt liv hur fantastiskt söt han eller hon är!

Skicka en annorlunda födelsedagshälsning till honom med en charmig bild av en mustasch tillsammans med festlig konfetti! Festligheterna slutar inte där dock, burken i fråga är fylld med en mängd olika smakrika godissorter.

Så pass billiga presenter har aldrig varit så prisvärda! Skicka en personlig och väldigt speciell present till hans födelsedag!

Du kan antigen skicka presenten direkt till den som fyller år som en födelsedagsöverraskning eller beställa hem den för att sedan ge över gåvan personligen!

Dimensionerna är 11cm hög x 11cm bred. 

Burken innehåller följande:

 1. Kex Choklad | Cloetta
 2. Bilar Originalet | 100g
 3. Gott&Blandat Original | 100g
 4. Fruxo Original
 5. Zoo Original
 6. Maoam Bloxx
 7. Salta Patroner
 8. Mini PEZ
 9. Fizzy Bubble Patroner
 10. PinPim Lollipop
 11. Shake Bubble GUM
 12. Halsband | Candy Necklaces


Recensioner