Stilren fotoram i akrylglas

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

199,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

Fotoram i akrylglas

Vår tidlösa design erbjuder en stilren och mångfunktionell användning till ett konkurrenskraftigt pris. I sann minimalistisk skandinavisk designanda är vår akrylglasram gjord för att dra uppmärksamheten till fotomotivet och verka som en blickinbjudande inredningsdetalj I hemmet såväl som i kontorsmiljön. Med möjligheten att välja ditt eget motiv eller foto kan du byta ut motivet när du känner för det och välja tema till exempel efter vårtiderna. Vår fotoram är lika snygg för sig själv som vid beställning av flera fotoramar. Du kan mixa och matcha dina favoritmotiv med vår moderna svarta ram och chica acrylram.


Vår fotoram gör sig lika perfekt som en mors- eller farsdagspresent som till en dopgåva. Med möjligheten att personligen välja ditt favoritmotiv så blir denna ram den perfekta festen för att uttrycka din uppskattning av vänner och familj. Varför inte designa din egen familjefotovägg eller rama in favoritreceptet på pasta i köket? Låt din kreativitet flöda. 


Via oss har du förmånen att smidigt och enkelt med några klick beställa vår produkt var du än är.  Bestäm ett fotomotiv och din personifierade fotoram produceras inom en arbetsdag och skickas snabbt till den adressen du väljer. Observera att endast ett fotomotiv per köp medkommer.


  • Glasram för sublimeringstryck.

  • Specifikation:

  • Glasramens mått: 17,8 cm x 12,7 cm x 0,3 cm

  • Stödmått: 18,5 cm x 11 cm x 0,4 cm

  • Material: glas , acrylglas

  • Färger: svart

  • Produceras inom 1 arbetsdagar

Recensioner