Tusen tack! - 14 Chokladbitar

Unik presentidé 100% Unik presentidé
Alltid Fri Frakt Fri Frakt - vid köp över 499
Ordrar Beställ innan kl.15:00 - skickas samma dag.

Bli först med att recensera denna produkt

139,00 kr

Lagersaldo: I lager

Produktbeskrivning

Detaljer

Ibland räcker det inte bara med ett vanligt tack, ibland behövs det mer! Skicka en chokladpresent med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Tusen tack!” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Ibland räcker det inte bara med ett vanligt tack, ibland behövs det mer!

Skicka en chokladpresent med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Tusen tack!” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om någon har hjälpt dig med ett stort projekt, eller kanske bara funnits där när det verkligen har behövts så är en chokladpresent ett fint sätt att visa att du uppskattar henne eller honom. De kommer känna den goda blandsmaken av choklad och tacksamhet med varje bit de tar!

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt till när du vill tacka någon tusen gånger om. Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill tacka eller beställ den hem till dig för att ge presenten till någon personligen.

Vill du skicka ett tack meddelande på ett lite speciellt och gott sätt så är vår personliga choklad med namn och fina tackhälsningar en smakfull och vacker gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.

Recensioner