Två personligt kärleksmuggar

199,00 kr
SKU
2-muggar
Två personligt designade kärleksmuggar

Letar du efter en söt och omtänksam kärleksgåva till henne eller honom? Visa din kärlek med våra kärleksmuggar som kommer i ett set av 2.

Det är en romantisk present som kommer ge din speciella person fjärilar i magen över hur kärleksfulla och söta muggarna är.Du designar den enkelt med att välja
text och ladda upp de bilder du vill ha på muggarna. Varför inte avnjuta söndagsfikat tillsammans i soffan med varsin kärleksmugg i unik och personlig design? Dessa kärleksmuggar är också en fin gest att ge som bröllopsgåva, på årsdagen och perfekt för alla hjärtans dag!

Låt den du håller kär få veta det och bli påmind dagligen om er kärlek, varesig på kafferasten på jobbet eller hemma till fikat.
Muggen är gjord av keramik och tål maskindisk samt tål att användas i mikrovågsugn. Vi erbjuder snabb leverans och skickar varan inom samma dag om du beställer före 15.00 på en vardag. Du kan antingen välja att få muggen levererad hem till dig eller varför inte ha den levererad till din kärleks jobb som en överraskning? Beställ din personligt designade kärleksgåva snabbt och smidigt idag!

 

  • 2 vita keramikmuggar med vitt handtag
  • Skrapbeständig
  • Handtvätt rekommenderas
  • Mått: 8,20 x 9,50