Grattis! kära mor! - 21 Chokladbitar

199,00 kr
SKU
choklad-51
Vill du ge en present till din mamma som inte bara gratulerar henne, utan på ett fint sätt även visar att hon är den bästa mamman man kan ha? Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis kära mor!” är bokstaverad på 21 stycken chokladbitar av hög kvalité.

 

Vill du ge en present till din mamma som inte bara gratulerar henne, utan på ett fint sätt även visar att hon är den bästa mamman man kan ha?

 

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis kära mor!” är bokstaverad på 21 stycken chokladbitar av hög kvalité..

Skicka en gratulationshälsning olik alla andra till din kära mor! En perfekt gåva att ge bort för att hylla något fint hon har gjort eller för att gratulera henne på en speciell dag eller vid en extra fin stund!

Vi tillverkar otroligt god choklad som passar väldigt bra som gratulationshälsning och gåva till din kära mor!

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka hälsningar till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka eller ge bort en fin gåva till din mamma som en gratulation för något fint hon har gjort så är vår choklad med namn och meddelanden en väldigt fin och speciellt present att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.