Grattis på 20 årsdagen

179,00 kr
SKU
choklad-62
Att fylla 20 är en stor dag i någons liv och du har chans att göra dagen större ändå! Önska någon grattis på 20 årsdagen med en present som är olika alla andra. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis! På 20 årsdag” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité

Att fylla 20 är en stor dag i någons liv och du har chans att göra dagen större ändå!

Önska någon grattis på 20 årsdagen med en present som är olika alla andra. Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis! På 20 årsdag” är bokstaverad på 20 stycken chokladbitar av hög kvalité

Av de stora födelsedagarna är det här nog en av de större! Personen som fyller år tar det stora steget in i vuxenlivet och en god present med choklad och en charmig text kan vara precis det som behövs för att få en bra start på det stora äventyret.

Vår choklad gör sig väldigt bra till att fira årsdagar och stora födelsedagar!

Du kan antigen skicka gåvan direkt till personen den är till eller beställa den hem till dig för att personligen ge bort presenten.

När du vill skicka en present på ett väldigt fint och annorlunda sätt så är vår choklad med namn och hälsningar ett speciellt sätt att förgylla någons dag på.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.