Grattis till examen! - 30 Chokladbitar

269,00 kr
SKU
choklad-36
Känner du någon som precis tagit examen? Ett perfekt sätt att göra festligheterna än mer festliga är med hjälp av våra roliga och goda chokladpresenter! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis till examen!” är bokstaverad på 21 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Känner du någon som precis tagit examen? Ett perfekt sätt att göra festligheterna än mer festliga är med hjälp av våra roliga och goda chokladpresenter!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Grattis till examen!” är bokstaverad på 21 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Om någon du känner har tagit examen så är det här ett perfekt sätt att gratulera personen i fråga till vuxenlivet som väntar efter studierna! Alla vet vi att livet efter studierna kan vara svårt ibland, det finns inget bättre sätt att inleda det hela på än med en fantastiskt god chokladpresent som denna!

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som är perfekt till att gratulera någon till deras examen.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka en gratulationshälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten till någon personligen.

Vill du skicka ett meddelande för att göra någons examensdag något roligare och mycket godare så är vår choklad med namn och meddelanden en fin och speciell gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.