Grattis till studenten

229,00 kr
SKU
Grattis till studenten
Vill du gratta någon med en speciell och individuell present till studenten? Det är viktigt att inte bara vara en i mängden. Blommor och champagneglas får de allihopa men med den här presenten i choklad kan du stå ut från mängden och bidra med en smaklig och speciell gåva. Skicka en present i choklad, med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. den här presenten där texten "Grattis till studenten" är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité

Vill du gratta någon med en speciell och individuell present till studenten? Det är viktigt att inte bara vara en i mängden. Blommor och champagneglas får de allihopa men med den här presenten i choklad kan du ståut från mängden och bidra med en smaklig och speciell gåva.

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som t.ex. den här presenten där texten ”Grattis till studenten” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Vill du gratulera någon och önska de lycka till för studenten? Vill du skicka en gratulationshälsning till någon som har klarat nästa steg här i livet, varför gör du inte det med vår individuella choklad med namn och personligt meddelanden, som en smaklig och samtidigt ontänksam present? 

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som du kan skicka som present till personen du vill gratulera!

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka en gratulationshälsning till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.