Hurra grattis på 30 årsdagen

229,00 kr
SKU
choklad-73
Ge någon en fin present present till deras stora 30 årsdag! Ibland känns det inte riktigt som att grattiskramen och sången räcker till, men när hälsningen är skriven i god choklad så räcker den till och mer ändå!

Ge någon en fin present present till deras stora 30 årsdag! Ibland känns det inte riktigt som att grattiskramen och sången räcker till, men när hälsningen är skriven i god choklad så räcker den till och mer ändå!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Hurra grattis på 30 årsdagen” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

När man fyller 30 så är det lite som att man blir vuxen på riktigt. Vi säger att det är vid 20 men vi vet att det egentligen är vid 30. Då kan det vara läge för en unik och charmig gåva! Smakrik choklad med en fin hälsning, vackert inslagen i en liten ask. Ett perfekt sätt att gratulera någon på ett sätt som sticker ut!

Choklad får man aldrig för mycket av! Även efter 30 år av chokladätande, är denna present perfekt till födelsedagen!
Du kan antigen beställa hem den för att personligen ge bort gåvan, eller skicka den direkt till mottagaren som en rolig överraskning!
Med vår choklad med namn och hälsningar kan du förgylla någons födelsedag!

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.