Tack så mycket! -14 chokladbitar

159,00 kr
SKU
chokald-16
När ett vanligt tack inte riktigt räcker till så kan det vara dags för en fantastiskt god chokladpresent! Skicka en födelsedagspresent med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Tack så mycket!” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

När ett vanligt tack inte riktigt räcker till så kan det vara dags för en fantastiskt god chokladpresent!

Skicka en födelsedagspresent med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Tack så mycket!” är bokstaverad på 14 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Ett väldigt fint sätt att visa någon hur mycket man uppskattar vad de har gjort för en. Ett vanligt tack och en handskakning glöms lätt bort, men när de kan mysa med en så fin chokladpresent under en längre period så kommer eftersmaken av din uppskattning stanna kvar mycket längre.

Vi tillverkar fantastiskt god choklad som passar utmärkt till att fira högtider och speciella stunder.

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill tacka eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka ett tack-meddelande på ett lite roligare och godare sätt så är vår choklad med namn och tackhälsning en smakfull och fin gåva att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.