Världens finaste mamma! - 30 Chokladbitar

269,00 kr
SKU
choklad-53
Vare sig du vill göra din mamma gladare i vardagen eller på en speciell dag så kommer en chokladpresent från oss att förgylla hennes dag med lycka! Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Världens finaste mamma!” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Vare sig du vill göra din mamma gladare i vardagen eller på en speciell dag så kommer en chokladpresent från oss att förgylla hennes dag med lycka!

Skicka en present i choklad med ett personligt meddelande skrivet i choklad, som den här presenten där texten ”Världens finaste mamma!” är bokstaverad på 30 stycken chokladbitar av hög kvalité.

Det behövs inte mycket för att göra någons dag lite speciell, vända en grå och lite halvtung måndag till den bästa dagen i veckan. Kanske göra Morsdag ännu bättre med en fin chokladpresent?

Oavsett så har du världens finaste mamma och det tåls att berätta för henne många gånger, gör det med en chokladpresent från oss så kommer lyckan den ger hålla i många dagar, kanske veckor framöver!

Vi tillverkar otroligt god choklad som passar otroligt bra som present till din mamma!

Skicka choklad med oss, direkt till personen du vill skicka hälsningar till eller beställ den hem till dig för att ge bort presenten personligen.

Vill du skicka eller ge bort en fin gåva till din kära mor för att berätta att hon är den finaste mamman man kan ha så är vår choklad med namn och meddelanden en väldigt fin och speciell present att ge bort.

UTZ Certified choklad

Chokladen som används för vår Chocotelegram® är 100% UTZ Certified. Vi arbetar endast med den bästa belgiska chokladen av märket Barry Callebaut.

Genom att köpa UTZ Certified kakao stödjer vi hållbar kakaoodling  www.utzcertified.org

Mjölkchoklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 34%. Mjölktorrsubstans 22%.

Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 29%. Mjölktorrsubstans 23%.

Mörk choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom. Kakaotorrsubstans 56%.

Mjölk och vit choklad med en färgad print på toppen

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecithin), naturlig vaniljarom, skummjölkspulver, kondenserad helmjölk, vatten, fuktighetsbevarande: E422, acidifier: E330-E340, färgämnen: E102-E110-E122 : konsumtion av livsmedel som innehåller färgämnen kan öka hyperaktivt beteende hos barn. E133 -E151, konserveringsmedel: E202, förtjockningsmedel: E440. Kakaotorrsubstans 31%. Mjölktorrsubstans 22%.

Hur ska förvaras: lagra svalt och torrt.

Allergen information: innehåller soja, mjölk och kan innehålla spår av nötter.

Vikt och mått

Nettovikt choklad: 66,5 g.
Nettovikt choklad, presentförpackning och transportlåda: 250 g.
Mått kartongen: 22,5 x 14 x 3,1 cm.